SADRžAJ

Uptown (G. Newbern) i Mad Mike (C. McDonald) su nekonvencionalni bolničari hitne pomoći koji zbog svojeg osebujnoga pristupa poslu dolaze na crni popis svojega šefa, satnika Prescotta (J. P. Ryan). Premješteni su u postaju zloglasne četvrti South Central u kojemu život ima iznimno nisku cijenu, a trgovanjem ljudskim organima bave se i njihovi kolege iz službe koja bi trebala spašavati, a ne ubijati. Neustrašivi dvojac ne prihvaća lokalna pravila i zato postaje meta opasnih progonitelja...
"Paramedics", crna komedija scenarista Barryja Barda i Richarda Kriegsmana, glumaca koji su se nakon nastupa u brojnim TV serijama od M.A.S.H.-a nadalje odlučili latiti pera, te redatelja, također afirmiranoga epizodista (S.O.B, Da Vincijev kod), Stuarta Margolina, neprestano se kreće između odbojne političke nekorektnosti i simpatičnoga humora. Od 1988., kad je film snimljen, pa do danas, vrijednosti američkoga društva ubrzano su se raspadale dok se prag tzv. političke korektnosti stalno podizao. "Paramedics" se u novome tisućljeću više ne gledaju samo kao izrugivanje jednome plemenitom poslu, nego i kao necenzurirani prikaz stanja koji nije daleko od realističnoga.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.