SADRžAJ

Neuspješni glumac Wayne još se nada uspjehu, a u međuvremenu se zapošljava kao profesor na zamjeni u umjetničkoj školi. Uz pomoć kolegice Amy, Wayne otkriva kako je nadaren za poticanje učenika na učenje.
Romantična drama o neuspjelom glumcu koji se silom prilika zapošljava kao nastavnik književnosti i jezika. Najveći glumački uspjeh u Wayneovoj (E. Mabius) karijeri doskora je bila reklama za lijek protiv nervoznih crijeva. Honorar se odavno istopio, stanodavac mu zbog neplaćene stanarine plijeni televizor i Wayne krajnje nerado prihvaća ponudu svoje prijateljice da dođe raditi na zamjenu u srednju školu umjesto kolegice koja je na porodiljskom. Već prvi sat totalni je fijasko: dok on pokušava predavati o Shakespeareu, učenike jedino zanima njegova glasovita probavna reklama. Svojoj iskusnijoj kolegici poslije prvog sata kaže: ako ih ne mogu zainteresirati za najvećeg dramatičara svih vremena, kako ih mogu zainteresirati za gramatiku. Ta kolegica je Amy (V. Williams), jedina svijetla točka na novom poslu. A uz svijetlu, ima i tamna, ljubomorni kolega Trautman (A. Kulbersh), koji smatra da kolege umjetnici uzalud troše budžet. No, Wayne se trudi otkriti način kako da djecu zainteresira za ono što im predaje i to mu sve bolje i bolje ide, no svejedno željno čeka poziv za važnu glumačku audiciju...

Fotografije

Moja glavna ulogaMoja glavna uloga

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.