SADRžAJ

Kermita zamijene za kriminalni mozak operacije i zatvore u udaljeni zatvor dok njegov dvojnik Constantine iskorištava europsku turneju Muppeta kako bi ukrao dragulje. Muppeti postanu sumnjičavi i krenu u potragu za pravim Kermitom.
„Disneyjevi“ MUPPETI U BIJEGU odvode cijelu ekipu Muppeta na svjetsku turneju rasprodavši velika kazališta u nekim od najuzbudljivijih europskih destinacija, uključujući Berlin, Madrid, Dublin i London. Ali kaos slijedi Muppete preko mora dok se nesvjesno upletu u međunarodnu zločinačku organizaciju koju predvodi Constantine – svjetski kriminalac broj jedan i pljunuti Žabac Kermit – te njegov podmukli pomoćnik Dominic, zvan Broj Dva.

Fotografije

Muppeti u bijeguMuppeti u bijeguMuppeti u bijeguMuppeti u bijeguMuppeti u bijeguMuppeti u bijeguMuppeti u bijeguMuppeti u bijeguMuppeti u bijeguMuppeti u bijegu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.