SADRžAJ

Kada se mlada obitelj useli u zaplijenjenu kuću pod hipotekom, bivši vlasnik započne kampanju zastrašivanja i terora. Pomahnitali čovjek ne preže ni pred čime da se ponovno domogne svoje kuće.
Turneri su obitelj u krizi, a nadaju se da će im selidba u novo susjedstvo omogućiti novi početak koji im očajnički treba. Na kraju kupe zaplijenjenu kuću pod hipotekom kako bi uštedjeli štogod novca, ali bivši stanar, Forest Hayes, odbija otići – sve dok ga organi vlasti ne izbace. Ali on se i dalje vraća, izaziva „nezgode“ u nadi da će prisiliti frustrirane Turnere da se isele. Kada taj plan propadne, Forest počne slijediti njihovu kćer tinejdžericu. Ali Turneri su odlučni braniti jedni druge i ne posustaju. Očajni Forest otme majku i kćer. Sada Turneri moraju dokučiti kako će izvući živu glavu iz vlastite nekretnine ili izgubiti mnogo više od svoga novog doma.

Fotografije

Neočekivani stanarNeočekivani stanarNeočekivani stanarNeočekivani stanarNeočekivani stanarNeočekivani stanarNeočekivani stanarNeočekivani stanarNeočekivani stanar

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.