SADRžAJ

Ljubi bližnjega svoga je kratki dokumentarni portret 51-godišnjaka koji živi kraj Sinja u Dalmatinskoj zagori. To je i film o filmu, točnije o procesu snimanja dokumentarnog filma u kojem se autor i protagonist bore za kontrolu nad pričom i sadržajem. U toj borbi nije važno tko je pobjednik jer njihov zajednički trud da naprave film zapravo predstavlja svjedočanstvo o našim razlikama i posebnostima, te pokazuje da je avantura snimanja filma sasvim nepredvidljiva i pri tome jako zabavna.

Glumci
Scenarist:
TRAJANJE: 20 min

Fotografije

Ljubi bližnjega svogaLjubi bližnjega svogaLjubi bližnjega svoga

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bunarman (2003)

    image
    Protagonist dokumentarnog filma "Bunarman" Antun Gabajček - Nuno među posljednjim je praktičarima jednog izumirućeg zanata. On, naime, po narudžbi kopa bunare,...
  • Isušivanje Alcatraza (2017)

    image
    Najnovijom tehnologijom specijalnih efekata isušujemo vode oko Alcatraza i pokazujemo zašto se iz ozloglašenog otočkog zatvora nije moglo pobjeći.
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Srbenka (2018)

    image
    U zimu 1991. godine u Zagrebu je ubijena 12-godišnja Srpkinja. Četvrt stoljeća poslije redatelj Oliver Frljić radi na kazališnoj predstavi o tom slučaju, a probe...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.