SADRžAJ

Osuđeni serijski ubojica Evan Lucas pogubljen je, ali pet godina nakon njegove smrti svi porotnici s njegova suđenja počnu umirati prema specifičnome redu, a sada se jednoj od njih, Lauri, priviđaju duhovi i prima jezive poruke niotkuda.
Prije pet godina Laura Price i jedanaest drugih porotnika proglasili su zloglasnog serijskog ubojicu Evana Lucasa krivim za teško ubojstvo te je bio osuđen na smrt injekcijom. Progonjena grizodušjem nakon izvršenja kazne, Laura se odselila kako bi umakla svomu dotadašnjem životu. Ali sada se drugim članovima porote počinju događati čudne stvari. Jedan za drugim tragično stradavaju sve dok Laura ne shvati da te smrti nisu slučajnost. Kako počinje istraživati ubojstva, osjeća da je netko ili nešto promatra. Uz pomoć detektiva Callendara i Lyonsa, Laura će otkriti opasnu istinu – poput svakoga porotnika prije nje i Laura je POZVANA.

Fotografije

PozvaniPozvaniPozvaniPozvaniPozvaniPozvaniPozvaniPozvani

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.