SADRžAJ

U svijetu laži ništa nije opasnije od istine.
Ubijena je kći istaknutog poslovnog čovjeka, a poznata braniteljica Kitt Devereux (Melanie Griffith) uključi se u slučaj kao braniteljica repera u usponu, Bobbyja Medine (Wade Dominguez), optuženog za zločin. Medina je poznat policiji po nasilnom ponašanju i konzumiranju droga pa je i prvi očigledni osumnjičenik za nedjelo. Devereux se na sudu sreće s bivšim suprugom, tužiteljem i budućim predsjedničkim kandidatom Jackom Campionijem (Tom Berenger) te se sukobljava s njegovom majkom, koja bio sve učinila za svog sina.
Od redatelja „Briljantina, Rendala Kleisera gledamo odvjetničku dramu koja nas vodi u svijet bogatih i moćnih, beskrupuloznih i pohlepnih. U odličnom trileru, koji pokazuje da su obmane i ubojstva među moćnicama gotovo uvriježena praksa, glavne uloge tumače Melanie Griffith i Tom Berenger, a tu je u manjoj ulozi i Huey Lewis, kojeg se sjećamo iz poznatog benda iz 80-ih, „Huey Lewis and The News.

Fotografije

Sjena sumnjeSjena sumnjeSjena sumnjeSjena sumnjeSjena sumnje

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.