SADRžAJ

Mala Bo Groden (V. de Angelis) odrasta na farmi u blizini gradića u Novom Meksiku. Otac (S. Elliott) joj je obolio od težeg oblika depresije, uglavnom ne govori, ne radi ništa i često plače. Majka (J. Allen) se bavi poslovima na farmi, nemarna je oko malograđanskih pravila, pa često u vrtu radi potpuno gola. Žive od tankih prihoda što ih dobiju prodajom povrća i od socijalne pomoći, a stalni izvor upotrebljivih stvari je obližnje smetlište. Bo (A. Brenneman) gleda, sudjeluje, misli da je takav život jedini moguć, ali u toku jednog ljeta doznat će odgovore na neke tajne i spoznati ljubav i gubitak. Neuobičajene promjene donijet će dolazak Williama Gibbsa (J. True-Frost), kojega je porezna služba poslala da provjeri zašto Grodenovi već pet godina ne plaćaju porez...

Film je snimjen prema drami Joan Ackerman, bio je prikazan na festivalu Sundance, osvojio je Golden Trailer kao najbolji nezavisni film 2005. godine, te više nagrada za režiju.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.