Ocjena: 7.0/10
Ocjena korisnika: 6.5/10
(8 glasova)

SADRžAJ

Čuda se događaju. Nakon što je pobjegla od zadnje obitelji koja ju je posvojila, 12-godišnja Hollis Woods (Jodelle Ferland) nalazi novi dom kod umirovljene profesorice umjetnosti Josie Cahill (Sissy Spacek). Hollis je talentirana slikarica čiji se život odražava u njezinim radovima. Jednu od slika Hollis je napravila u prvom razredu kada je profesorica učenicima dala zadatak da nacrtaju nešto na temu slova Ž. Kao svoju želju, Hollis je nacrtala sliku obitelji Reagan, od koje je pobjegla u strahu od vezivanja i prisnosti. I dok se Josieino stanje pogoršava, Hollis postaje njezina paziteljica.

Prema nagrađenoj knjizi Patricije Reilly Giff snimljen je istoimeni film u režiji dugovječnog TV redatelja Tonyja Billa i produkciji studija Hallmark. Nominirana za Zlatni globus i još šest drugih nagrada, od kojih je jednu i osvojila, ova snažna drama o djevojčici koja je ostavljena kao skroz mala, dirnut će vas te ujedno ostaviti u dobrom raspoloženju i vjerovanju da se ponekad dobre stvari događaju dobrim ljudima i da su čuda zaista moguća.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.