SADRžAJ

Divovski tuđinski pauk pobjegne iz vojnog laboratorija i krene harati po Los Angelesu. Kada masivni vojni udar završi neuspješno, teret padne na ekipu znanstvenika i jednog domišljatog istrebljivača da ubiju biće prije negoli uništi grad.
Preživjevši nuklearni napad, užasavajući nezemaljski mutant u obliku pauka sada raste eksponencijalnom brzinom te kreće prema centru Los Angelesa. Za njegovim je vretenastim petama prvorazredna vojna jedinica s potpunim autoritetom, na čijem je čelu opsesivni zapovjednik i njegova lijepa, ali ubojita pomoćnica. Na njihovu nesreću, ovaj pauk mutant posjeduje više obrambenih mehanizama uključujući i sposobnost nestajanja s pomoću kamuflaže. No pravi neprijatelj tog stvorenja uskoro se pokaže u obliku uspješnog lokalnog istrebljivača naoružanog samo samouvjerenošću, brzim dosjetkama i napravicama iz kućne radinosti. Udružujući snage s vojnim snagama, ovaj radnički heroj krene u istrebljenje onoga što je sada postalo čudovišni, deset katova visok MEGAPAUK.

Fotografije

Golemi pauk!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.