SADRŽAJ

Quasimodo, zvonar crkve Notre Dame, držan je zaključan u katedrali od svoga rođenja. Sada mladić, Quasimodo napušta usamljenu sigurnost svoga tornja i kreće pronaći svoju prvu pravu prijateljicu, cigansku ljepoticu Esmeraldu.
Inspiriran klasičnim romanom Victora Hugoa, „Disney“ na spektakularan način udiše život herojskim avanturama Quasimoda, nježnog i usamljenog zvonara crkve Notre Dame. Na nagovor svojih smiješnih prijatelja vodoriga Victora, Hugoa i Lavernea, Quasimodo napušta usamljenu sigurnost svoga tornja i kreće pronaći svoju prvu pravu prijateljicu, cigansku ljepoticu Esmeraldu. Neočekivani heroj, Quasi se bori da spasi ljude i grad koji voli, a zauzvrat nam pomaže da vidimo ljude takve kakvi su zaista, a ne kako izgledaju.

Fotografije

Zvonar crkve Notre DameZvonar crkve Notre DameZvonar crkve Notre DameZvonar crkve Notre DameZvonar crkve Notre DameZvonar crkve Notre DameZvonar crkve Notre DameZvonar crkve Notre DameZvonar crkve Notre Dame

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Visine New Yorka (2021)

  image
  Autor "Hamiltona" i redatelj "Suludo bogatih Azijaca" poziva vas na filmski događaj u kojem su ulice od glazbe, a maleni snovi postaju veliki...
 • Božićni ugovor (2018)

  image
  Jolie se grozi povratka u grad u kojem je odrasla kad sazna da će ondje biti i njezin bivši dečko koji ju je nedavno ostavio.
 • Jednog zimskog vikenda (2018)

  image
  Iskre frcaju na sve strane nakon što se žena, koja se oporavlja od nesretne ljubavi, iznenada nađe zametena snijegom u društvu slobodnog stranca.
 • Crni lepotan (1995)

  image
  Crni Lepotan je prelep i elegantan konj, sjajne dlake i belog pečata u obliku zvezde na čelu, koji može da trči brže od vetra. On vrlo srećno živi na lepom imanju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.