Ocjena: 6.5/10
Ocjena korisnika: 8.9/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Tamo gdje je sve počelo vodi se velika bitka.
Odrastajući na ulicama Londona, siroče Petar (Charlie Rowe) i njegovi prijatelji preživljavaju džepareći prolaznike. Jednoga dana njihov mentor Jimmy Hook (Ryhs Ifans) okupi dječake kako bi ukrali neprocjenjivo, a neki smatraju i čarobno blago koje će ih transportirati u novi svijet. Nigdjezemska je zemlja puna bijelih prašuma i misterija koji skrivaju tajnu vječne mladosti, u kojoj putnici koji su tamo nekako uspjeli pristići, dočekuju nove pridošlice s uzbuđenjem, ali i strepnjom. Jedna od tih skupina su pirati koje predvodi Elizabeth Bonny (Anna Friel) te pleme koje predvodi Sveti Čovjek (Raoul Trujillo), koje je u ratu s Bonny štiti tajnu duhova drveća. I dok borba da se spasi ovaj čudni i prelijepi svijet traje, Hook, Peter i dječaci shvate da želi ostati i pomoći da se očuva njihov novi dom - Nigdjezemska.
Prequel priče o Petru Panu, fantastični TV spektakl „Pustolovine Petra Pana snimljen prije dvije godine, zanimljiva je priča koja nas uvodi u tako dobro znanu avanturu Petra Pana. Premijerno prikazan na NBC-jevom Syfy kanalu, osim sjajne filmske grafike, odlično smišljenog scenarija, te besprijekorne realizacije, sakupljena je impresivna glumačka postava u kojoj je posebno zanimljiv izbor kapetana Hooka - Rhys Ifans. Petra Pana je odlično odigrao Charlie Rowe, a tu su i velika filmska imena poput Kiere Knightly, Boba Hoskinsa i drugih.

Fotografije

Pustolovine Petra PanaPustolovine Petra PanaPustolovine Petra PanaPustolovine Petra PanaPustolovine Petra PanaPustolovine Petra Pana

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.