SADRžAJ

Dva mlada Londončana, Oz (J. Simm) i Elliot (K. McKidd), prilično iscrpljena od posla i neuspjeha na privatnom planu, odluče upoznati neke djevojke preko oglasa za druženja. Tako nalete na Dallas (A. Curtis) i Popeye (L. Millwood-Haigh), koje izrabljuju muškarce zbog novca i darova, a potom ih odbace. Oni ih izvode nekoliko puta u restoran i njihovo druženje se intenzivira. Eliot isti čas shvati njihovu lukavost, no Oz poludi za Popeye i odluči što je moguće više vremena provoditi s njom. Ona kaže svojoj prijateljici da se s njim zabavlja samo zbog koristi...
Dvije blazirane Londončanke, Dallas i Popeye, umorne su od izlazaka na spojeve te smišljaju plan kojim će zaraditi na pažnji muškaraca. Objave privatne oglase, pristanu na spojeve te iz svojih udvarača izmame večere, darove i novac prije negoli ih ostave. Elliot i Oz dvojica su osamljenih muškaraca koji odluče po prvi put preko oglasa pronaći žene. Nakon što su izašli nekoliko puta s Dallas i Popeye, Elliotu postane jasno da ga Dallas vuče za nos. Upozori Oza da im žene vjerojatno žele podvaliti, no Oz se do ušiju zaljubi u Popeye. Popeye kaže Dallas da će nastaviti igru s Ozom kako bi iz njega izmuzla što više toga, no naposljetku se ljubav pokaže jačom od financijske stimulacije.

Fotografije

Razumjeti JaneRazumjeti JaneRazumjeti JaneRazumjeti JaneRazumjeti JaneRazumjeti JaneRazumjeti JaneRazumjeti Jane

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.