SADRžAJ

Mattia se sprema preseliti u Madrid k svom dečka Eduardu. Kada dan prije Mattijina odlaska u Španjolsku Eduard najavi da dolazi u Rim, ovaj će morati izabrati hoće li napokon otkriti sve svom partneru ili će priznati da je lagao.
Mattia se sprema preseliti u Madrid k svom dečku Eduardu kako ne bi morao priznati svojoj obitelji da je homoseksualac. Eduard je pak uvjeren da njihova veza ima blagoslov cijele obitelji. Dan prije nego što Mattia krene u Španjolsku, Eduard najavi svoj dolazak u Rim kako bi upoznao Mattijinu obitelj, a Mattia će morati odlučiti hoće li napokon reći sve svom partneru ili će priznati svoje silne laži. Baš kad se čini da je sve izgubljeno, uz pomoć svojih prijatelja Stefanije i Giacoma, Mattia će pronaći radikalno rješenje.

Fotografije

Ne reci nikomNe reci nikomNe reci nikomNe reci nikomNe reci nikomNe reci nikomNe reci nikomNe reci nikomNe reci nikomNe reci nikom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.