SADRŽAJ

Kada Kumar stigne na Haroldova vrata tijekom praznika, slučajno spali ljubljeno obiteljsko božićno drvce. Da isprave stvar, Harold i Kumar odu u New York u potragu za savršenim drvcem.
John Cho i Kal Penn repriziraju svoje klasične uloge smušenjaka u ovoj prazničnoj komediji koja se nastavlja šest godina nakon njihove pustolovine u Guantanamu. Nakon godina razdvojenosti Harold i Kumar pripremaju se svaki za svoju božićnu proslavu, kada na Kumarova vrata stigne tajanstveni paket. U pokušaju da ga isporuči u Haroldovu kuću, on nehotice spali ljubljeno obiteljsko božićno drvce. Sada nesretan par na Badnjak kreće u novu nepromišljenu i urnebesnu pustolovinu u New York, u potrazi za savršenim božićnim drvcem.

Fotografije

Blesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i KumaraBlesavi Božić Harolda i Kumara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.