SADRžAJ

'Lijek' je dirljiva priča o neobičnom prijateljstvu između dva dječaka: Dextera, koji ima AIDS i njegovog susjeda Erika, južnjačkog tinejdžera koji se pokušava prilagoditi novoj sredini. Unatoč majčinom neodobravanju, Erik se sprijatelji sa svojim malim, bolesnim susjedom. U početku komuniciraju preko ograde, no kako se njihovo prijateljstvo produbljuje, Erik i Dexter sve se više zbliže. Njihovo prijateljstvo potakne ih na avanturu u stilu Marka Twaina duž rijeke Mississippi.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Cake: Razlog za život (2014)

    image
    Claire (Jennifer Aniston) se pokušava pomiriti s posljedicama automobilske nesreće u kojoj je poginuo njezin sin i zbog koje živi s kroničnom boli. Ubrzo postane...
  • Koža Tuge (2010)

    image
    Godina je 1832., kockanje 22-godišnjeg Raphaëla (Thomas Coumans) dovelo ga je do ruba samoubojstva. Samp što se nije bacio u Seinu,kada mu je jedan trgovac...
  • Zdravo, sestro, zbogom, živote (2006)

    image
    Nakon što izgubi oca i pomajku u automobilskoj nesreći, studentica dobiva skrbništvo nad sedmogodišnjom polusestrom.
  • Poštanske zagonetke: Od srca (2016)

    image
    Istraga oštećenog pisma mogla bi dovesti do pada važnog uglednika. Ekipa se nakon Valentinova suočava i s osobnim izazovima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.