SADRžAJ

Kroz pet kratkih filmova nazvanih po glavnim likovima – Lucy, Grace, Allison, Eddie i Maggie – snažni odnosi izgrađeni na nadi i pobjedi daju nov uvid u borbu voljene osobe s mentalnom bolešću. „Lucy“ prati naslovni lik, studenticu prava koja oboli od strašne bolesti shizofrenije i završi u instituciji gdje uz potporu novoga prijatelja te uz lijekove i psihoterapeuta započne put ne samo k ozdravljenju nego i obećavajućoj budućnosti. „Grace“ istražuje bipolarni poremećaj kroz iskustva tinejdžerice čija je majka bipolarna. „Allison“ isprepleće komediju i obiteljsku dramu u priči o ozdravljenju kad se najstarija kći Lucy vrati kući s liječenja i pokvari Allisonino predstavljanje novoga dečka njihovim roditeljima. „Eddie“ zadire u svijet depresije kroz oči žene jednoga komičara koja pokušava shvatiti kako njezin popularni muž Eddie može biti tako povučen u sebe i shrvan tugom. U filmu „Maggie“ ratna veteranka vraća se kući iz rata sinu i ocu, ali život joj razori nastup posttraumatskog stresnog poremećaja. Kroza sve to pomaže joj njezina odvjetnica Lucy.

Fotografije

Živjeti s ludilom: Pet pričaŽivjeti s ludilom: Pet pričaŽivjeti s ludilom: Pet pričaŽivjeti s ludilom: Pet pričaŽivjeti s ludilom: Pet pričaŽivjeti s ludilom: Pet priča

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.