DETEKTIV COSBY

THE COSBY MYSTERIES (1994)

Redatelj: Jerry London

Ocjena: 5.3/10

SADRžAJ

Mirovina uvijek znači zasluženi odmor, nagradu nakon napornoga višegodišnjeg rada. Ali što ako ste posao voljeli toliko da se jednostavno niste stigli umoriti. Slavni Bill Cosby glumi upravo takvog čovjeka, nezadrživog forenzičara Guya Hanksa.

Guy Hanks (Bill Cosby) vrhunski je forenzičarski ekspert, koji se nikako ne može pomiriti s napuštanjem svoga voljenog posla. Iako je odmah po umirovljenju na lutriji osvojio toliko novca da ne mora ni o čemu više brinuti, Hanks je i dalje nezadovoljan jer jedna od stvari koje novac nikako ne može kupiti jest i uzbuđenje sudjelovanja u kvalitetnoj istrazi. U penziji ili ne, Guy će ipak pronaći načine za pravilno i vrijedno korištenje jedinstvenog stila i prokušane stručnosti. Temeljena na istoimenoj, iznimno kvalitetnoj ali u nas ne toliko poznatoj seriji, koja je trebala legendarnoga komičara Billa Cosbyja zadržati u svijesti javnosti i nakon njegova slavnog 'Cosby Showa', kriminalistička komedija 'Detektiv Cosby' zabavan je i šarmantan film, koji obje sastavnice svoje žanrovske odrednice koristi na pravi način. Slučaj koji forenzičar istražuje složen je koliko oni u najboljim detektivskim naslovima, a rješenje je izvedeno detaljnim objašnjenjem i neočekivanim obratom, a cijelo trajanje filma ispunjeno je sjajnim gegovima i šalama iz širokoga Cosbyjevog repertoara. Uz Cosbyja ne smijemo ne spomenuti i Mos Defa, jednog od najboljih repera američke glazbene scene, koji se posljednjih godina neprestano potvrđuje kao jedan od vodećih afroameričkih glumaca Hollywooda, u naslovima kao što su 'The Woodsman', 'Vodič kroz galaksiju za autostopere' ili '16 blokova'.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.