SADRžAJ

Nick Brody je 38-godišnji helikopterski inženjer, sretno oženjeni otac osmogodišnjeg dječaka, čovjek čiji se život, osim jedne 'sitnice', čini savršenim - Nick se ne sjeća svoje prošlosti. Bryan Genesse glavna je zvijezda napetoga akcijskog filma 'Srce izdajnika'.

Već pet godina Nick Brody (Bryan Genesse) pokušava se prisjetiti svoga života koji mu se izbrisao iz sjećanja kada se helikopter kojim je upravljao srušio tijekom akcije spasilačke službe New Yorka. Iako se ne sjeća upoznavanja svoje žene ili rođenja svoga sina, Nicka muče strašne noćne more, a jedne prazničke noći nepoznat mu čovjek potpali iskru znatiželje i sjećanja detaljima iz Nickova života. Nick polako shvaća kako je u svojoj prošlosti bio iznimno opasan čovjek, toliko opasan da ga neki još uvijek žele izbrisati s lica zemlje. Ne znajući može li uopće ikome vjerovati, Nick će se morati suočiti sa svojim najvećim neprijateljem, vlastitom prošlošću te čovjekom kakav je nekoć bio. Uzbudljiv akcijski film redatelja i scenarista Dannyja Lernera, 'Srce izdajnika', pokazuje nam kako je neke stvari ipak bolje ne znati. Koristeći klasičan motiv izgubljenog pamćenja i neslućene prošlosti, ali na uvjerljiv i promišljen način, Lerner i njegov ko-scenarist Clint Lien stvorili su film koji će svojim tempom i visokom razinom akcijskih scena zadovoljiti sve poklonike žanra, ali će pričom koja se odvija uz mnoštvo nepoznanica održavati pozornost ostalih do samoga kraja. U glavnoj ulozi gledamo Bryana Genessea ('Delta odred III', 'Human Timebomb'...).

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.