SADRžAJ

Charlie Le Blanc (B. Reynolds) je bogati poduzetnik koji otkriva da mu je do smrti preostalo malo vremena. Prije no što će golemi imutak ostaviti svojoj mladoj i obožavanoj ženi, Lilly (S. Burrows), želi se uvjeriti u njezinu potpunu lojalnost. Stoga odabire privlačnoga Jimmyja Mulatea (P. Facinelli), radnika na jednom od svojih gradilišta i nudi mu 40.000 dolara ukoliko uspije osvojiti nasljednicu. Lilly isprva odbija udvarača, jer doista je vjerna svojemu mužu, no kada joj njegova tajnica otkrije urotu, poziva Jimmyja i završi s njim u krevetu. Charlie, koji je kuću ozvučio i opremio skrivenim kamerama, sazna za nevjeru i traži izvješće od svojega najamnika. Mladić, koji se zaljubio u prelijepu nasljednicu, negira da se išta dogodilo i time se odriče novca kojim bi mogao platiti studij prava koji pohađa. Svjestan je da je uvučen u igru koja bi ga mogla stajati ne samo novca već i života...
Triler scenarista i redatelja Billa Benneta (Spider & Rose, Kiss or Kill) pretenciozna je priča o mužu koji na nesvakidašnji način ispituje je li njegova buduća udovica dostojna velikoga nasljedstva. Film intrigantne priče može se pohvaliti i pristojnom glumačkom ekipom koju predvodi veteran Burt Reynolds (Oslobađanje), jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca sedamdesetih godina. Uvjerljivi su i lijepa Saffrona Burrows i njezin zavodnik Peter Facinelli.

Fotografije

KušnjaKušnjaKušnjaKušnjaKušnjaKušnjaKušnjaKušnjaKušnja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.