SADRžAJ

Bračnom paru čija se povezanost temelji na zajedničkoj ljubavi prema alkoholu veza je stavljena na kušnju kad supruga odluči prestati piti.
Kate i Charlie mladi su bračni par čija je veza stvorena na zajedničkoj ljubavi prema glazbi, smijehu i opijanju... posebno opijanju. Kada pijanstvo dovede Kate na opasna mjesta i ugrozi njezin posao nastavnice, ona odluči učlaniti se u Anonimne alkoholičare i otrijezniti se. Uz pomoć prijateljice i sponzorice Jenny, te zamjenika direktora u njezinoj školi, nespretna, ali dobronamjerna gospodina Daviesa, Kate polako kreće u obnovu svog zdravlja i života. Ostaviti se pića nije tako lako kao što je Kate očekivala. Njezin novi životni stil na površinu donosi problematičan odnos s njezinom majkom, suočavanje s lažima koje je govorila svojim poslodavcima, a njezinu vezu s Charliejem dovodi u pitanje, je li utemeljena na ljubavi ili je samo pijana razbibriga.

Fotografije

RazbijeniRazbijeniRazbijeniRazbijeniRazbijeniRazbijeni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.