SADRžAJ

Prijateljstvo je najvećoj većoj kušnji kada sumnja izjeda. Istaknuti branitelj Tony Lord (Dermont Mulroney) vraća se u rodni grad jer je njegov najbolji prijatelji iz djetinjstva Sam Robb (Michael Cudlitz) optužen za ubojstvo srednjoškolske atletske zvijezde. Stari prijatelji već su se našli u sličnoj situaciji, a prijateljstvo je bilo na velikoj kušnji. Kao mladić Tony je bio optužen za ubojstvo svoje djevojke, no Sam nikada nije dvojio u njegovu nedužnost. Ovog puta, situacija je obrnuta, a Tony nije siguran u Samovu nedužnost.
Prema romanu Richarda Northa Pattersona, Nijemi svjedok je uvjerljivi triler koji je dobrim dijelom smješten u sudnicu, u kojoj će prijatelji doznati je li njihovo prijateljstvo uistinu neraskidivo. Prijateljstvo, poslovna etika, neriješeni problemi iz prošlosti - teme su u koje uranja ova drama Petera Marklea („Flight 93), koja možda i nema zagonetni kraj, no pomno izrađena drama, jasna vizualna prezentacija redatelja, te vrsna gluma poznatih Dermonta Mulroneya, Anne Heche i Judda Hirscha, koji su svoje uloge odradili besprijekorno, zaokupit će nas u potpunosti.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.