SADRžAJ

Kad se Nora Macdonald udala za Georgea Venturija, njihova je obitelj od početka bila sedmeročlana, s troje Georgeove i dvoje Norine djece. Iako zajedno žive prilično sretno i zadovoljno - uz manje svađe među djecom - Norina majka Felicija (K. Trotter) nikako ne želi prihvatiti ni Georgea ni njegove sinove, Dereka (M. Seater) i Edwina (D. Magder). Zato se neugodno iznenadi kad Nora na ljetovanje dovede svu djecu, i svoju i Georgeovu. Iako se Dereku, koji više i nije tinejdžer, nije ni išlo. Felicija je vlasnica malog hotela na lijepom jezeru. Cijeli okoliš pravi je biser prirode i u njezin se hotel uvijek vraćaju stari gosti.
Ipak, ovo je možda posljednje ljeto što će ga provesti na jezeru, jer bogati poduzetnik Dunbarton namjerava isušiti jezero i izgraditi mondeno mjesto za odmor. Felicia se ne predaje do zadnjeg časa, sve dok gradske vlasti ne daju dopuštenje za prenamjenu zemljišta, no djeca se ne predaju, osobito najodlučnija među njima, Lizzie (J. Todosey).
Komedija Praznici s Derekom zapliće se oko priče o odnosima u obitelji, između isprva hladne Felicije koja ne pokazuje osjećaje čak ni prema vlastitoj kćeri, jer se ne slaže s njezinim bračnim izborom. A u pozadini je obiteljsjke priče borba za zaštitu jezera, zbog koje svi mladi iz okolice, predvođeni Lizzie, organiziraju veliku priredbu na kojoj će svatko pokazati ono što najbolje zna, uz puno plesa, akrobacija i smijeha.

Fotografije

Praznici s Derekom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.