SADRžAJ

Dusty je avion za zaprašivanje usjeva koji sanja o natjecanju u slavnom aeromitingu. Problem? Beznadno se boji visina. Uz potporu mentora Skippera i brojne nove prijatelje, Dusty kreće ostvariti svoje snove.
Svijet „Auta“ vinuo se u zrak u „Avionima“, „Disneyjevoj“ letačkoj animiranoj komediji punoj akcije i avanture. Pridružite se Dustyju, avionu za zaprašivanje usjeva s nebeski visokim snovima i jedinstvenom prilikom da se natječe s najbržim letačima u najvećoj zračnoj utrci. Dusty ima veliko srce, ali i dva velika problema… Nije građen za brzinu i boji se visina. Stoga se obrati iskusnom avijatičaru koji mu pomogne da se kvalificira i natječe s prvakom utrke koji brani naslov. Dustyjeva hrabrost stavljena je na najveću kušnju dok nastoji dostići visine o kojima nikada nije sanjao i podari očaranoj publici inspiraciju da uzlete i vinu se u nebesa.

Fotografije

AvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioniAvioni

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.