SADRžAJ

Kriminalci Willie i Marcus preruše se u Djeda Mraza i njegova patuljka te putuju po zemlji u velike šoping-centre iskorištavajući dobru volju koju ljudi imaju prema Djedu Mrazu kako bi pljačkali trgovine. Problem je u tome što Willie ne podnosi djecu i jedva uspijeva izdržati da ne dobije otkaz na poslu. Njihov plan odlično napreduje sve dok dvojica pokvarenjaka ne upoznaju introvertiranog osmogodišnjaka koji misli da je Willie pravi Djed Mraz. Pretio, nespretan i česta meta školskih nasilnika, dječak uspijeva probuditi nešto poput suosjećajnosti u Willieju koji mu pokušava dati pokoji savjet te usput razvija nešto pomalo nalik na božićni duh.

Fotografije

Zločesti Djed MrazZločesti Djed MrazZločesti Djed MrazZločesti Djed MrazZločesti Djed MrazScanboxScanboxScanboxScanboxScanboxZločesti Djed MrazZločesti Djed MrazZločesti Djed MrazZločesti Djed MrazZločesti Djed MrazZločesti Djed MrazZločesti Djed Mraz

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.