SADRžAJ

Mračni psihološki triler ispričan iz perspektive žene osumnjičene za ubojstvo koja se zaljubi u detektiva koji vodi njezin slučaj.
Otkad ju je muž ostavio, Anna Welles živi u malom stančiću u Londonu. Kći je potiče da nastavi sa svojim životom te ona počne povremeno odlaziti na zabave za samce. Jedne noći upozna muškarca s kojim ode kući. Idućeg jutra Anna sretne detektiva Bernieja Reeda koji je pozvan zbog okrutnog ubojstva koje se dogodilo u neboderu iz kojeg je ona upravo izašla. Površno pregledavajući slučaj, Bernie ne može prestati misliti na tu ženu. Pronađe je te je prati na zabavu za samce gdje se napokon i upoznaju. Privlačnost među njima je trenutna i obostrana, iako se Anna uopće ne sjeća Bernieja, kao ni jutra kad su se prvi put sreli. Budući da tragovi ukazuju na to da je Anna upletena u ubojstvo, Berniejeva profesionalna uvjerenja sukobe se s njegovim intimnim žudnjama, a zagonetka koja se nalazi duboko u Anninu umu počne izlaziti na vidjelo.

Fotografije

Ja, Anna

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.