poster

American Daylight

AMERICAN DAYLIGHT (2004)

Redatelj: Roger Christian

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 5.7/10

SADRžAJ

Triler modernog doba smješten u globalizirani svijet u kojem se na telefonske pozive s bankovnim i računskim upitima u SAD-a odgovara iz središnjeg centra za pozive koji se nalazi u Indiji. Sujata (Koel Puri) je zaposlenica centra za pozive koju podučavaju američkom izgovoru i preimenuju u Sue. Njezina nova cinična šefica Pat (Vijay Raaz) spremno je čeka. Sue odgovara na Lawrenceov (Nick Moran) poziv. Lawrence je usamljeni američki miljunaš koji očajnički pokušava spriječiti svoju ženu u pražnjenju njihova zajedničkog računa. On preklinje Sue da mu pomogne i ona mu, protivno pravilima, daje dodatne informacije. Patini osjećaji prema Sue prerastaju u ljubomoru kako se ona sve više i više veže s bogatim Amerikancem. Lawrence, kojeg osvaja njegova spasiteljica iz centra za primanje poziva, odluči upoznati je ne shvaćajući da ona živi u posve drugom svijetu. Redatelj Roger Christian vješto isprepliće složenost likova i radnje koja se proteže na tri kontinenta.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
  • Ljubav u vrijeme žetve (2019)

    image
    Putopiskinja se vraća u svoj rodni grad koji je davno napustila, slomljena srca. Upoznaje novog muškarca, ali i sreće svojeg bivšeg.
  • Sezona ljubavi (2018)

    image
    Žena se nakon razvoda vraća u rodni grad na natjecanje u pripremi jela s roštilja, no ozračje postaje još užarenije nakon što naleti na staru ljubav.
  • All of My Heart: Inn Love (2017)

    image
    Ljubavni film. Jenny i Brian naslijede kuću u idiličnom okrugu Bucks i odluče je pretvoriti u pansion. Zaruče se, ali i suočavaju s raznim poteškoćama u vođenju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.