Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 7/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Kada se spremate na večernji izlazak, morate biti spremni na apsolutno sve. Pa tako i na manijakalnog vozača koji vas nikako ne planira pustiti na miru, kako nam pokazuje napeti triler 'Crni cadillac'.

Nakon večernjeg izlaska, trojica mladih momaka vraćaju se kući mračnim i snijegom zametenim šumskim putovima u svome malenom automobilu. Željni pauze i odmora, mladići se zaustavljaju kraj mjesnog kafića, u kojem uspiju šarmirati djevojke, ali i uvući se u sukob koji završava tučnjavom. Momci pobjegnu, ali vrlo brzo zatim u svojem retrovizoru ugledaju crni kadilak, koji ih pokuša preteći. Međutim, pokazuje se kako vozaču tajanstvenog vozila nije jedino to na umu jer se sve potom pretvara u pravu potjeru. Scott, C.J. i Robby sumnjaju na uvrijeđene mještane... Redatelj i ko-scenarist ovoga napetog i nepredvidivog trilera s primjesama horora, John Murlowski, za priču o trojici momaka koje u stopu slijedi tajanstveni i vjerojatno opasni automobil nije morao iskoristiti svoju maštu, nego vlastito iskustvo. Naime, film je ovo temeljen na neugodnom događaju iz redateljeve prošlosti, kada se zajedno sa svojim prijateljima našao u polaznoj situaciji filma. Srećom, Murlowski se sretno izvukao, što mu je dalo ideju za ovaj odličan niskobudžetni triler nelagodne atmosfere i neočekivanoga kraja. Uloge veselih mladića kojima umalo prisjedne večernja zabava igraju manje poznati Shane Johnson, Josh Hammond i Jason Dohring, a mjesnog policajca kultni Randy Quaid.

Fotografije

Crni cadillac

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ono (2017)

    image
    U gradiću u Maineu grupa djece otkriva da zlonamjerna sila vreba lokalnu djecu. Kad shvate da ih odrasli u gradu ne mogu zaštititi, udružuju se kako bi uništili...
  • Velika bijela psina (2021)

    image
    Zabavan let do udaljenog atola pretvara se u noćnu moru za pet putnika kada im se hidroavion uništi u čudnoj nesreći i kada se nađu zarobljeni na splavi, 100...
  • Magla (1980)

    image
    Nezemaljska magla nadire u priobalni gradić točno 100 godina nakon što je brod tajanstveno potonuo u njegovim vodama.
  • Užas (1963)

    image
    Mladi oficir Napoleonove vojske, koji se slučajno odvojio od suboraca, prati misterioznu devojku do zamka starog Barona, koji krije veliku tajnu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.