SADRžAJ

Alix Miller (J. Turner) poučava crtanje u školi. I sama je slikarica i potječe iz obitelji u kojoj je bilo više generacija slikara. I njezin otac (H. Holbrook), iako bolestan, još uvijek slika. Kad mu se javi posljednji nasljednik stare obitelji Crompton, koji želi da Miller naslika njegov portret, Alexander ga ne može odbiti jer je još njegov djed portretirao Cromptonove, no, kako sam više nema snage ni za put ni za slikanje, šalje Alix. Alix stiže u golemi zamak i iznenađena je što se čini kao da je vlasnik ne želi ni vidjeti. Susreću se slučajno vani, na snijegu. Djevojka sa zaprepaštenjem otkriva da je Lionel Cromptom (J. Sheridan) izobličen akromegalijom, bolešću od koje je njegovo lice izobličeno gotovo do nakaznosti...

Ova romantična drama s klasičnim motivom ljepotice i zvijeri snimljena je prema romanu Susan Wilson. U glavnoj je ulozi ustinu ljepotica J. Turner (koju naši gledatelji najbolje pamte po seriji Život na sjeveru), ulogu oca glumi H. Holbrook, a J. Sheridan uvjerljivo je odglumio lik povučenog osamljenika Cromptona. Romantičnom ugođaju filma - od prizora u zamku, do onih vani, na snijegu - posebno pridonosi kamera Jonathana Freemana, kojega je Udruženje kanadskih snimatelja za ovaj film nominiralo za godišnju nagradu..

Fotografije

Ljepota

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u vrijeme žetve (2019)

    image
    Putopiskinja se vraća u svoj rodni grad koji je davno napustila, slomljena srca. Upoznaje novog muškarca, ali i sreće svojeg bivšeg.
  • Ljubavni lokoti (2017)

    image
    Žena se nakon dvadeset godina vraća u Pariz, ponovno se zbližava s prvom ljubavlju i kreće na put romantike i osobnog otkrića.
  • All of My Heart: Inn Love (2017)

    image
    Ljubavni film. Jenny i Brian naslijede kuću u idiličnom okrugu Bucks i odluče je pretvoriti u pansion. Zaruče se, ali i suočavaju s raznim poteškoćama u vođenju...
  • Poslije oluje (2019)

    image
    Lauren želi obnoviti lokalnu zajednicu i svoj dom nakon silovite razorne oluje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.