SADRŽAJ

Alix Miller (J. Turner) poučava crtanje u školi. I sama je slikarica i potječe iz obitelji u kojoj je bilo više generacija slikara. I njezin otac (H. Holbrook), iako bolestan, još uvijek slika. Kad mu se javi posljednji nasljednik stare obitelji Crompton, koji želi da Miller naslika njegov portret, Alexander ga ne može odbiti jer je još njegov djed portretirao Cromptonove, no, kako sam više nema snage ni za put ni za slikanje, šalje Alix. Alix stiže u golemi zamak i iznenađena je što se čini kao da je vlasnik ne želi ni vidjeti. Susreću se slučajno vani, na snijegu. Djevojka sa zaprepaštenjem otkriva da je Lionel Cromptom (J. Sheridan) izobličen akromegalijom, bolešću od koje je njegovo lice izobličeno gotovo do nakaznosti...

Ova romantična drama s klasičnim motivom ljepotice i zvijeri snimljena je prema romanu Susan Wilson. U glavnoj je ulozi ustinu ljepotica J. Turner (koju naši gledatelji najbolje pamte po seriji Život na sjeveru), ulogu oca glumi H. Holbrook, a J. Sheridan uvjerljivo je odglumio lik povučenog osamljenika Cromptona. Romantičnom ugođaju filma - od prizora u zamku, do onih vani, na snijegu - posebno pridonosi kamera Jonathana Freemana, kojega je Udruženje kanadskih snimatelja za ovaj film nominiralo za godišnju nagradu..

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Ljeto u vinogradu (2017)

  image
  Frankie i Nate vesele se prvom vinu iz svojeg vinograda, no iznenadni problemi dovode u pitanje budućnost ne samo vina, nego i njihovog odnosa.
 • Ljubav na ledu (2018)

  image
  Hokejaš i vlasnica knjižare odlučuju pomoći jedno drugome u promjeni imidža, a ubrzo shvaćaju da se suprotnosti privlače.
 • Zaljubljena u Rimu (2019)

  image
  Glumica dobiva veliku ulogu u Rimu, a upoznaje i američkog novinara koji piše članak o njoj.
 • Prstohvat romanse (2019)

  image
  Kad se potpune suprotnosti Carly i Jason natječu u poznatoj kuharskoj emisiji za priliku da dobiju vlastiti restoran, što će biti važnije – njihova kulinarska...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.