Ocjena: 6.2/10

SADRžAJ

Dramatična istinita priča o smjelu pothvatu Tiffany Rubin da spasi svoga sedmogodišnjeg sina Kobeja, nakon što ga je 2008. njegov biološki otac oteo iz njegova doma u Queensu u New Yorku i odveo čak do Seoula u Južnoj Koreji.
Film se temelji na dramatičnoj istinitoj priči o smjelu pothvatu Tiffany Rubin da spasi svoga sedmogodišnjeg sina Kobeja, nakon što ga je 2008. njegov biološki otac oteo iz njegova doma u Queensu u New Yorku i odveo čak do Seoula u Južnoj Koreji. Na nagovor svoje majke Belzore, Tiffany je potražila savjet Marka Millera i njegove dobrotvorne organizacije za izgubljenu djecu. Uz Markovu pomoć, Tiffany je uspjela otputovati u Koreju i provesti riskantan plan da vrati sina kući.

Fotografije

Oduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany RubinOduzeto dijete: Priča o Tiffany Rubin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.