SADRžAJ

Otkačena verzija jedne od najvećih legenda Australije, životu razbojnika Neda Kellyja, ovdje reinkarniranog u trendi i modernog Neustrašivoga Kellyja. Kelly ne uspijeva kao lopov u Americi, ali proslavi se kao holivudska zvijezda.
Yahoo Serious glumi naslovnog junaka, modernog, fiktivnog potomka stvarnog australskog Robina Hooda, Neda Kellyja. Nastavljajući obiteljsku tradiciju krađe od bogatih i davanja siromašnima, Ned prevari bogatog Sir Johna (Hugo Weaving), koji dogovara prodaju obalnog imanja Kellyjevih japanskome kupcu. Budući da mu obiteljski kodeks časti brani da prisvoji profit, motociklist Ned odluči nabaviti potreban novac da spasi svoj posjed odlaskom u Ameriku. Ondje mu pljačkaški plan propadne, ali se proslavi kao glavni glumac u holivudskom filmu kojim bi mogao zaraditi novac potreban da spriječi pohlepni plan Sir Johna. Ned također pronađe ljubav s bankovnom blagajnicom, prikladno nazvanom Robin Banks (Melora Hardin).

Fotografije

Neustrašivi KellyNeustrašivi KellyNeustrašivi KellyNeustrašivi KellyNeustrašivi KellyNeustrašivi Kelly

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.