Ocjena: 5.8/10
Ocjena korisnika: 7.9/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Korpulentni Hiram Coburn (B. Spencer) dobrodušni je lutalica i kradljivac konja, naizgled grubijan kojeg jednog dana od linča i vješanja spasi odvjetnik u pratnji svog malog nećaka Chipa Andersona (R. Cestie). Nakon što odvjetnik ubrzo umre, skrb o dječaku koji je od ujaka naslijedio nešto bezvrijedne zemlje preuzet će upravo Hiram, koji je ujaku na samrti obećao da će dječak dobiti ono što mu pripada. U međuvremenu Hiramovim tragom kreće revolveraš Sonny Bronston (J. Palance), čovjek s čijom je kćeri Mary (D. Saval) Hiram bio u vezi i koji je sad odlučio da se on mora oženiti djevojkom. Očekivano, ta se ideja Hiramu neće osobito svidjeti, zbog čega će između njega i Bronstona doći do tučnjava pa i do vatrenih okršaja. A kad naposljetku svi stignu u grad u kojem moraju preuzeti dječakovo nasljedstvo, iznenađeni će otkriti da ono i nije tako bezvrijedno kao što su mislili.

Fotografije

Foto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis FilmFoto: RTL / ©Tobis Film

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.