Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Dok polako ostaje bez svoje budućnosti, jedan će profesor fizike biti primoran naći odgovor na jedno od ključnih pitanja njegove struke: je li moguće promijeniti prošlost i budućnost? Preostaje mu samo 'Pet dana do ponoći'.
Kada se profesor fizike J.T. Neumeyer (Timothy Hutton) nađe u posjedu policijskog dosjea svoje smrti koja bi trebala nastupiti za par dana, isprva misli kako je riječ samo o neslanoj šali njegovih studenata, ali uskoro se počnu zbivati događaji koji se poklapaju sa sadržajem dosjea. Neumeyer se počinje bojati da je riječ o istinitom izvještaju te se daje u potragu za načinom mijenjanja budućnosti. Sumnja u svakoga iz svoje okoline, čak i djevojku Claudiju zbog njene mračne prošlosti. Detektiv Irwin Sikorski (Randy Quaid) se s vremenom također uvjerava u istinitost opasnosti, a glavni osumnjičeni je student koji smatra kako se profesor nikako ne bi trebao miješati u predviđenu sudbinu.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.