SADRžAJ

Lissy je vrlo uspješna i ambiciozna korporativna konzultantica kojoj je cilj postati partnerica u tvrtki za koju radi. Jednako je ambiciozna i u ljubavnom životu pa je odlučila udati se za jednako ambicioznog kolegu Toma, ovisnika o poslu.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ponuda dana: Ljubav (2016)

    image
    Romantična drama o djevojci koju je ambicija pretvorila u hladnu i efikasnu osobu, ali je susret s rodnim gradom i bivšom mladenačkom ljubavi natjera da preispita...
  • Pričaj kao ja (2003)

    image
    Nakon prekida s dečkom, Stefania odlazi u Grčku na odmor sa svojom petnaestogodišnjom nećakinjom Maggie. Maggie na odmor ne gleda samo kao na sunce i more, već i...
  • Rat pitama od bundeve (2016)

    image
    Unatoč dugogodišnjem rivalstvu između njihovih obitelji u vezi s nadmetanjem u pripremi pite od bundeve, Casey i Sam zaljubljuju se jedno u drugo.
  • Kao mačke i psi (2017)

    image
    Dvoje mladih i njihovi ljubimci moraju dijeliti jezersku kuću. Njegova mačka, njezin pas i naizgled ništa zajedničko recept su za katastrofu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.