SADRžAJ

Ambiciozni mladi pripravnik u prestižnoj odvjetničkoj tvrtki iz Miamija otkriva da su njegovi snovi o položenom pravosudnom ispitu i o bavljenju odvjetničkim poslom dovedeni u pitanje kad je nepromišljeno pristao na zahtjev jednog od partnera tvrtke da se preseli – da bi otkrio da se odvjetnikov novi dom nalazi u Los Angelesu. Rick Robinson ima sve kvalitete potrebne da postane izvrstan odvjetnik, jedini je problem činjenica da je možda malo previše nasrtljiv. Veći dio dana provodi fotokopirajući dokumente i sanjajući o raspravi u sudnici, a za četiri će dana polagati pravosudni ispit i započeti profesionalnu karijeru. Kad u uredskom dizalu susretne jednog od partnera u tvrtki, Maxwella McAllistera, Rick željan slave objeručke prihvati ponudu da odvjetniku pomogne da se preseli. Međutim, njegovo je strpljenje stavljeno na veliku kušnju kad dođe u odvjetnikovu kuću i ugleda brdo kutija i poruku u kojoj mu odvjetnik nalaže da unajmi kamion i kutije odveze u Los Angeles. Da stvari budu gore, na put će s njim krenuti odvjetnikova ljubimica, kći koja se ispisala s koledža, Michele. Ne samo što ta hirovita južnjačka ljepotica ima namjeru sabotirati svaki Rickov potez, nego će Rick, ako želi stići na pravosudni ispit, morati u L.A.-u odmah uhvatiti avion i odletjeti kući. U napetim situacijama čvrste veze nastaju na najneobičniji način, pa prije negoli uopće toga postanu svjesni, Rick i Michele ne mogu više jedno bez drugoga.

Fotografije

Putujući sa McAllisteromPutujući sa McAllisteromPutujući sa McAllisteromPutujući sa McAllisteromPutujući sa McAllisteromPutujući sa McAllisteromPutujući sa McAllisteromPutujući sa McAllisteromPutujući sa McAllisterom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.