poster

Closer and Closer

CLOSER AND CLOSER (1996)

Redatelj: Fred Gerber

Ocjena: 5.0/10

SADRžAJ

Kaitlin Saunders živi sama u kući izvan grada, koju ona zove kolibom, iako bi joj bolje pristajao naziv dvorac. Iako udaljena od civilizacije, naizgled masivno rustikalno zdanje, iznutra je savršeno elektronički opremljena i zaštićena utvrda, jer je Kate oduzeta, živi u invalidskim kolicima, povukla se od svijeta i sama se brine o sebi. Ostala je invalid nakon što ju je napao manijakalni ubojica. Bježeći pred njim, skočila je s krova.
Doznajemo da je to bilo prije tri godine. Do tada Kate je bila uspješna novinarka i privlačna mlada žena, zaljubljena u jednog od šefova FBI-ja, Johna Gradyja. Nakon nesreće počela je pisati kriminalističke romane o serijskom ubojici koji vjeruje da je suvremeni potomak srednjovjekovnog ubojice koji je svoje žrtve tako unakazivao da se vjerovalo kako ih nije ubilo ljudsko biće. Kate su njezini romani proslavili diljem Amerike, novinari je salijeću tražeći intervjue, a njezina agentica moli je da je posjeti u New Yorku. Ali Kate radije živi sama. Jedini koga redovito viđa je njezin trener B. J., također paraplegičar. Iako nije osobito zadovoljna, živi mirno, sve dok joj se
e-mailom ne javi netko tko se predstavlja kao ubojica, tvrdi da ga je ona stvorila svojim romanima i tko ubija usamljene žene...

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dear Diary I Died (2016)

    image
    Kad se Rebeccina sestra Diana vrati doma nakon što je dugo bila odsutna, stvari postanu čudne. Diana očajnički pokušava skriti svoje tajne od sestre. No, Rebecca...
  • Knuckleball (2018)

    image
    Kada njegov tajanstveni djed umre iznenada u noći, 12-godišnji Henry ostaje sam na izoliranoj farmi i uskoro se nađe usred vrtloga užasa i mračnih obiteljskih tajni.
  • Recept za otmicu (2021)

    image
    Restoran Graceine mame postane popularan zbog njenih marketinških vještina. Nakon Graceinog nestanka, njene online aktivnosti mogle bi dati odgovore.
  • Adopted in Danger (2019)

    image
    When a DNA test helps Candace connect with her birth parents, she realizes some family histories are better left untold.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.