Ocjena: 4.2/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SADRžAJ

U Kaliforniji živi obitelj Johnson, otac Troy (D. Leisure) ranger, majka Jane (D. Boone) veterinarka i njihva dvojica sinova, stariji Josh (T. J. Roberts) i mlađi Peter. Obitelj ima svoj vlastiti zoološki vrt, a pripitomljene životinje često dobivaju uloge u filmovima. Jedna od životinja, planinska lavica Kensho, njihov je kućni je mezimac. I baš na svoj rođendan Kensho se mora pridružiti filmskoj ekipi koja putuje na snimanje u Santa Monicu. No, spremište na kamionu kojim prevoze Kensho slučajno se otvori i ona iskoči. U isto vrijeme u blizini omladinskog kampa jedna odbjegla lavica teško ozlijedi dječaka. Šerif (J. Savage) koji predvodi potjeru vrlo brzo ponosno izvještava sve ekipe na terenu, ali i medije, kako je krvožedna zvijer uhvaćena i uspavana, te kako će za nekoliko sati biti bezbolno usmrćena. Kad Jane u televizijskim vijestima prepozna Kensho, cijela obitelj pojuri u policijsku postaju...

Hollywoodski safari, bio je pilot za popularnu istoimenu seriju, koja je snimana oko četiri godine. Uspjehu filma pridonijeli su efektni prizori s odlično uvježbanim životinjama, te uzbudljiva pustlovna priča. U filmu sudjeluje sportska zvijezda Don "The Dragon" Wilson, kick.boksač, s karijerom koja je trajala četiri desetljeća i jedanaest šampionskih titula. Jednu od glavnih uloga, ulogu Josha, glumi Ted Jan Roberts, koji se proslavio ulogama Karate Kida.

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.