poster

Mir, ljubav i nesporazum

Peace, Love & Misunderstanding (2011)

Redatelj: Bruce Beresford

Ocjena: 5.9/10
Ocjena korisnika: 7.1/10
(21 glas)

SADRžAJ

Neurotična odvjetnica odlazi sa svoje dvoje djece tinejdžera na hipijevsku farmu svoje majke. Lagodan vikend ubrzo postaje ljetna avantura puna romanse, glazbe, obiteljskih tajna i samootkrivenja.
Diane je uštogljena republikanka i odvjetnica koja sa svoje dvoje djece, Zoe i Jakeom, živi na Manhattanu. Međutim njezin brak s Markom se raspao i, nakon što je potpisala papire za rastavu, želi nakratko pobjeći iz grada. Diane vodi djecu u državu New York da upoznaju njezinu majku Grace. Za razliku od kćeri, Grace se ponosi svojim hipijevskim životom i neslužbeni je vođa gradske supkulturne zajednice koja podupire prodaju marihuane. Grace i Diane nisu razgovarale više od dvadeset godina i iako se Grace tijekom godina nije nimalo promijenila, Diane joj još ne može oprostiti što nije bila majka kakvu je trebala. I dok majka i kći pokušavaju riješiti nesuglasice, vegetarijanki Zoe glavom zavrti Cole, gradski mesar, a Jake se zaljubi u Taru, djevojku iz kafića. Diane se trudi pronaći zajednički jezik s Grace, ali pronalazi romansu s lokalnim glazbenikom Judeom...

Fotografije

Mir, ljubav i nesporazum

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.