SADRžAJ

Sjajne snimke skijanja pokreću ovu dramu iz 1969. o skijaškoj olimpijskoj reprezentaciji SAD-a. Robert Redford igra ambicioznog skijaša iz Colorada koji kreće u pohod na olimpijsko zlato, no shvaća da nije sve u pobjedi.
Zapanjujuće snimke alpskih lokacija i mladi Robert Redford u jednoj od svojih prvih glavnih uloga samo su dvije vizualne divote u instinktivnom redateljskom debiju Michaela Ritchieja, „Vozač spusta“. U zadivljujuće jednostavnoj izvedbi Redford igra Davida Chappelleta, bezobzirno ambicioznog skijaša koji se natječe s inferiornom američkom reprezentacijom u Europi za olimpijsko zlato, dok mu Gene Hackman daje čvrstu potporu kao trener koji pokušava pravilno usmjeriti narcistički pohod na slavu tog arogantnog skijaša. S rafiniranim scenarijem priznatog romanopisca Jamesa Saltera, „Vozač spusta“ živopisni je karakterni portret popraćen zapanjujuće brzom i žestokom akcijom koja gledatelja odvodi direktno u um natjecatelja.

Fotografije

Vozač spustaVozač spustaVozač spustaVozač spustaVozač spustaVozač spustaVozač spusta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.