SADRžAJ

Mladić iz Brooklyna svjedok je brutalnog ubojstva svoje majke i odrasta sa žarkom željom da pronađe ubojicu. Tako počinje njegov dvostruki život mirnog odlikaša danju i samoprozvanog junaka noću. Ali tko je pravi heroj?
Sean Donovan bio je tek školarac kada je u nasilnoj krađi obiteljskog automobila izgubio majku, što je posve slomilo njegova oca. Godinama poslije, sada 17-godišnji Sean, još nije zaboravio ni oprostio taj napad. Još redovito posjećuje policijsku postaju i pretražuje kartoteku zločinaca nadajući se da će pronaći majčina ubojicu. I dok se njegov otac opija, Sean noći provodi šuljajući se najmračnijim uglovima grada u osvetničkom pohodu. Ali kada ga diler droge pokuša napasti, ovaj odlikaš oslobodi svoje iskonske nagone i prihvati bijes koji je godinama kipio u njemu. U međuvremenu izmučena detektivka Teresa Ames saznaje da osvetnik hara ulicama te preuzima zadatak da okonča njegovo nasilno divljanje. Je li moguće da je miran mladić s kojim surađuje preko dana beskrupulozni ubojica kojeg lovi noću?

Fotografije

Čudo od dječakaČudo od dječakaČudo od dječakaČudo od dječakaČudo od dječakaČudo od dječaka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.