Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 6.6/10
(53 glasa)

SADRžAJ

Krotki poslovnjak Sandy Patterson putuje iz Denvera u Floridu kako bi se suočio s varljivo bezazlenom ženom koja živi na visokoj nozi nakon krađe Sandyjeva identiteta.
Jason Bateman i Melissa McCarthy predvode glumačku postavu „Krađe identiteta“, zvjezdane komedije u kojoj je običan momak prisiljen na ekstremne mjere kako bi sprao ljagu sa svog imena. Suočen s mogućnošću da sve izgubi nakon što mu netko ukrade identitet, otkrit će koliko možete izludjeti dok pokušavate popraviti loš kreditni rejting. Neograničena sredstva omogućila su Diani (McCarthy) život na visokoj nozi na periferiji Orlanda, gdje kraljica maloprodaje kupuje sve što poželi. Postoji samo jedna kvaka: na osobnoj iskaznici koju koristi za financiranje tih šopinga piše „Sandy Bigelow Patterson“... A ona pripada poslovnom čovjeku (Bateman) koji živi na drugom kraju SAD-a. Imajući samo tjedan dana da ulovi prevaranticu prije nego što njegov svijet implodira, pravi Sandy Bigelow Patterson kreće na jug kako bi se suočio sa ženom koja ima pristup u sve aspekte njegova života. I dok je pokušava podmititi, nagovoriti i odvući je 3000 km dalje u Denver, ova laka meta otkrit će koliko je teško dobiti svoje ime natrag.

Fotografije

Krađa identitetaKrađa identitetaKrađa identitetaKrađa identitetaFoto: RTL / Universal StudiosFoto: RTL / Universal StudiosFoto: RTL / Universal StudiosFoto: RTL / Universal StudiosFoto: RTL / Universal StudiosFoto: RTL / Universal StudiosFoto: RTL / Universal StudiosFoto: RTL / Universal StudiosFoto: RTL / Universal StudiosKrađa identitetaKrađa identitetaKrađa identitetaKrađa identitetaKrađa identitetaKrađa identiteta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.