Ocjena: 5.7/10
Ocjena korisnika: 8.7/10
(3 glasa)

SADRžAJ

Dvadesetjednogodišnja Apanatschi dijete je Indijanke i oca bijelca. Za rođendan otac odvede Apanatschi do nalazišta zlata koje je otkrio prije mnogo godina te ga je odlučio pokloniti kćeri. Za tajno nalazište saznaju i dvojica tragača za zlatom te kad im Apanatschin otac odbije pokazati mjesto, ubiju ga, a njezinog zaručnika Jeffa rane. Apanatschi i njezin mlađi brat odlaze potražiti Old Shatterhanda. U obližnjem je gradu pravi kaos, grupa tragača za zlatom predvođena Curly-Billom danonoćno pije, karta i pravi nerede. Old Shatterhand, Jeff i Winnetou morat će pomoći Apanatschi i stanovnicima grada da se riješe zle bande...
"Winnetou und das Halbblut Apanatschi" jedini je film u seriji o Winnetouu koji je proizašao iz Rialtovog studija, a da scenarij nije pisan po Mayevom romanu. Priča je originalno pisana imitirajući Mayev stil pripovijedanja no likovi (Old Shatterhand, Winnetou i Sam Hawkens) su oni iz Mayevih romana. Priča je tipična: Winnetou i Old Shatterhand suprotstavljaju se bandi zlikovaca koja harači obližnjim gradićem.

Fotografije

Winnetou i Apanači

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.