SADRžAJ

U ovoj drami branitelj Noah Leyden priča priču o ratnoj izbjeglici Irini, koja je postala prostitutka, i beskućniku Kalleu. Zaljubili su se unatoč svim izgledima i učinit će sve da obrane otkrivenu sreću.
Noah Leyden (Matthias Brandt) kriminalni je branitelj. Naziva se specijalistom u potrazi za srećom u trenucima kada se čini da nas je ona napustila. Pripovijeda nevjerojatnu priču o Irini (Alba Rohrwacher) i Kalleu (Vinzenz Kiefer), dvoje beznadnih ljudi koji su se pronašli i koji su spremni na sve da obrane zajedničku sreću koju su tek nedavno otkrili. Sreća je napustila Irinu kada je njezinu domovinu Makedoniju opustošio rat. Vojnici su joj upali u dom, ubili obitelj, a nju silovali. Istraumatizirana je pobjegla u Berlin, gdje je radila kao prostitutka. Upoznala je beskućnika i pankera Kallea na ulici. Zaljubili su se, isprva s oklijevanjem, a zatim su počeli graditi zajednički život. Jednog se dana jedan od Irininih klijenata (Oliver Nägele) sruši i umre u stanu. Irina u panici pobjegne. Kalle se vrati kući i otkrije truplo te odluči spasiti svoju sreću s Irinom.

Fotografije

SrećaSrećaSrećaSrećaSrećaSrećaSrećaSrećaSreća

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.