Ocjena: 6.7/10
Ocjena korisnika: 5/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Invazija kvarta brza je, zabavna, zastrašujuća akcijska pustolovina u kojoj se tinejdžerska banda bori protiv invazije divljih izvanzemaljskih čudovišta. Oni od jednoga londonskoga kvarta stvaraju ZF igralište, neboder postaje tvrđava pod opsadom, a tinejdžeri s ulice postaju junaci. To je bitka između siromašnog dijela grada i svemira. Sam, koja se školuje za medicinsku sestru, vraća se u svoj stan u šturom neboderu u južnom Londonu kada je orobi banda maskiranih mladića s kukuljicama. Spas joj se ukaže kad bandu omete sjajni meteorit koji je pao s neba i pogodio parkirani auto u blizini. Sam pobjegne trenutak prije nego što bandu napadne malo izvanzemaljsko biće koje je iskočilo iz krhotina. Banda krene u lov na biće te ga usmrti, odvlačeći njegovo demonsko truplo na vrh nebodera koji smatraju svojim teritorijem. Dok Sam i policija love bandu, drugi val meteora sruši se na zemlju. Uvjereni u pobjedu protiv tako nemoćnih napadača, banda uzima oružje, bicikle i mopede te kreće u obranu svog terena. Međutim ovog puta stvorenja su veća. Mnogo veća. Divlji, mračni i slični zvijerima, kreću u potragu za svojim poginulim drugom i ništa im neće stati na put. Kvart će ubrzo postati bojno polje, a grupa beznadnih klinaca koji su napali Sam postat će jedina nada i za nju i za cijeli kvart.

Fotografije

Invazija KvartaInvazija KvartaInvazija KvartaInvazija KvartaInvazija KvartaInvazija KvartaInvazija KvartaSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures Television

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.