SADRžAJ

Inspiriran čudesnom istinitom pričom, „Priča o dupinu“ obiteljski je film o Winter, mladoj ženki dupina koja je izgubila rep u zamci za rakove, i Sawyeru, introvertiranom 11-godišnjaku koji se s njome sprijatelji.
Inspiriran čudesnom istinitom pričom, „Priča o dupinu“ obiteljski je film o Winter, mladoj ženki dupina koja je izgubila rep u zamci za rakove, i Sawyeru, introvertiranom 11-godišnjaku koji se s njome sprijatelji. Kada prvi put susretne spašenog dupina u akvariju „Clearwater Marine“, rehabilitacijskom centru gdje ona živi, Sawyer (Nathan Gamble) podigne svoje prijatelje i obitelj na noge kako bi spasili Winter i uvjerili pionirskog liječnika (oskarovac Morgan Freeman) da stvori jedinstvenu protezu koja bi dupinu vratila sposobnost da pliva. Ovu inspirativnu obiteljsku dramu producenata „Priče o prvaku“ režirao je glumac i redatelj Charles Martin Smith („Never Cry Wolf“), a u njoj se još pojavljuju: Harry Connick Jr. kao morski biolog koji spasi dupina, Ashley Judd kao dječakova majka i Winter, ženka dupina koja glumi samu sebe!

Fotografije

Priča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinuPriča o dupinu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.