SADRžAJ

Dolazak pisma njihove otuđene majke Georgije preokrene Heidin i Rosein svijet naglavačke te započne lanac događaja koji ih dovodi do otkrića da je ljubav i sreću moguće naći ondje gdje se najmanje nadaš!
Sestre Heidi i Rose vode skromne živote. Heidi radi u mjesnoj tvornici stakla, tvrdoglavo je sama i naoko nesvjesna zaljubljenosti svoga stidljivog nadzornika, dok se njezina sestra i samohrana majka Rose seljaka od jednog do drugog pansiona vukući za sobom svoga dobroćudnog i vedrog sina Albieja. Obje su se naizgled pomirile s ključnim događajem svoje mladosti... prije dvanaest godina napustila ih je neobuzdana, muškaraca gladna, impulzivna i raskalašena majka Georgia. Tako je sve dok jednog dana ne prime identična ružičasta pisma. Rečeno im je da im je majka umrla i u nasljeđe im je ostavila delikatesnu radnju u njihovu rodnom gradu, ali samo ako pristanu vratiti se i ondje zajedno živjeti šest mjeseci. Heidi i Rose pristanu se vratiti u gradić u kojem su odrasle te počnu obnavljati staru delikatesnu radnju. Djevojke se prilagode na tamošnji život, a Rose se ubrzo zaljubi u lokalnog momka, sada policajca, Johnnieja, koji zauzvrat dijeli veoma potrebne očinske savjete njezinu sinu Albieju. Majke i kćeri, odnos između dviju sestara i potraga za ljubavlju igraju ulogu u ovome dirljivom, prekrasno snimljenom filmu smještenom u pitoreskne gradove, brda i doline viktorijanskog ladanja.

Fotografije

Majčina ostavštinaMajčina ostavštinaMajčina ostavštinaMajčina ostavštinaMajčina ostavština

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Srest ćemo se u New Yorku (2022)

    image
    Kelly, ambiciozna organizatorica događaja iz New Yorka, jedna je od najboljih u svom poslu. No, kad je tvrdoglavi ali utjecajni urednik web stranica Joe angažira...
  • Pariz, vino i ljubav (2019)

    image
    Isabella, proizvođačica vina iz Oregona, prijavljuje se na prestižno natjecanje u Francuskoj, gdje između nje i suparnika Jacquesa počnu frcati iskre.
  • Zauvijek u mojem srcu (2019)

    image
    Jenna (M. Patterson) i Charlie (J. Turner) pronašli su ljubav u Irskoj, ali su ih snovi razdvojili. Pet godina poslije, ponovno se nalaze i Jenna mora odlučiti...
  • Zaljubljena u Rimu (2019)

    image
    Glumica dobiva veliku ulogu u Rimu, a upoznaje i američkog novinara koji piše članak o njoj.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.