SADRžAJ

Jesu li dvadeset i četiri sata dovoljna za zaustavljanje isporuke paketa, prevenciju prave katastrofe i zaljubljivanje do ušiju? Apsolutno! Ali uz niz urnebesno smiješnih, luckastih situacija.

Reese Witherspoon i Paul Rudd zvijezde su romantične komedije o studentu koji je, pomislivši da ga djevojka vara, odlučio poslati pismo kojim prekida vezu brzom noćnom dostavom. Ali kad Wyatt već pošalje pismo upotpunjeno lažno upotrijebljenim kondomom i fotografijom sa svojom zanosnom prijateljicom u toplesu, shvati kako su glasine o nevjeri bile lažne. Sada uz pomoć najbolje prijateljice, striptizete Ivy Miller, kreće u trku za odlučnim dostavljačem uzduž kontinenta ne bi li ga sustigao prije no što dostavi pošiljku njegovoj djevojci.

Njeni filmovi 'Plavuša s Harvarda', 'Plavuša uzvraća udarac' i 'Šminkerica sa sela' su svi odreda bili veliki blockbusteri. Osim što u kina mami djevojke i prave muškarčine koji se ne srame priznati da obožavaju romantične komedije, Reese Witherspoon je pokazala da može i više od nešto lakših komedija i zasluženo dobila Oscara za ulogu u 'Hodu po rubu', biografskom filmu o legendarnom američkom country pjevaču Johnnyju Cashu. Svojom se profesionalnošću, neiscrpnom energijom i vrckavošću te neodoljivim šarmom savršeno uklopila u ovu jedinstvenu, komičnu, romantičnu priču.

Fotografije

Noćna pošiljka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.