SADRžAJ

Za vrijeme meksičke revolucije početkom 20. stoljeća troje ljudi čini krhak ljubavni trokut: Jane Fonda, smiona usidjelica i guvernanta, Jimmy Smits, general revolucionarne vojske i Gregory Peck, ogorčeni pisac.
Tri života i dvije kulture susreću se u epskoj priči o moći i strasti usred meksičke revolucije. Harriet Winslow (Jane Fonda), neudana učiteljica koja se ne želi izmiriti s nedostatkom strasti u svome životu odlazi u Meksiko da bi podučavala na golemu imanju gdje je otima Tomas Arroyo (Jimmy Smits), general u revolucionarnoj vojsci Pancha Ville. Usput se sprijatelje sa starim gringom, briljantnim američkim piscem i borcem protiv korupcije Ambroseom Bierceom (Gregory Peck). Svjestan da umire, Bierce taji svoj identitet i prognozu. Harriet zaintrigiraju oba muškarca, kao i ona njih. Kada Harriet sazna Bierceov pravi identitet i shvati da je on pisac čija je djela godinama voljela i poštovala, tvrdoglavo odluči ispuniti njegovu posljednju želju.

Fotografije

Stari gringoStari gringoStari gringoStari gringoStari gringoStari gringoStari gringo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.