SADRžAJ

Uspješna raskalašena komedija Neila Simona o Georgeu Kellermanu i njegovoj ženi, koji putuju u New York, gdje njega čeka novi posao. Slijedi niz smiješnih neprilika koje će njihovo putovanje iz snova u veliki grad pretvoriti u noćnu moru.
Jack Lemmon i Sandy Dennis izvrsni su zajedno kao nesretni Kellermani iz Twin Oaksa u Ohiju, u ovoj uspješnoj razuzdanoj komediji iz pera Neila Simona. Kao glavni kandidat za prestižno promaknuće u glavnom sjedištu svoje tvrtke koje se nalazi u New Yorku, George, zajedno sa suprugom Gwen, spreman je zagristi komad Velike Jabuke. Njihovo putovanje iz snova u veliki grad pretvori se u noćnu moru preusmjerenih letova, propalih rezervacija, propuštenih vlakova, opakih stranaca, paralizirajućih štrajkova, izgubljene prtljage te glasna smijeha za sve koji pogledaju ovaj urnebesni filmski klasik u režiji Arthura Hillera.

Fotografije

Pravi provincijalciPravi provincijalciPravi provincijalciPravi provincijalciPravi provincijalci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.