Ocjena: 8.1/10
Ocjena korisnika: 7.3/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Na vijest o smrti korumpiranog senatora i guvernera Wisconsina Samuela Foleya, nekad idealima vođen ali sad dvoličan stari senator Joseph Paine (C. Rains) smjesta kontaktira šefa svoje stranke, ujedno i guvernera Huberta "Happyja" Hoppera (G. Kibbee). Nakon što on nazove medijskog magnata Jima Taylora (E. Arnold), utjecajnog čovjeka koji želi da Foleyev nasljednik bude osoba koja će igrati po njegovim pravilima, na nagovor svoje djece Hopper za novog senatora imenuje vođu izviđača i lokalnog junaka Jeffersona Smitha (J. Stewart). Smith je idealist i poštenjačina koji izuzetno cijeni Painea i često citira Thomasa Jeffersona i Abrahama Lincolna, no koji će se ubrzo razočarati u svijet visoke politike. Kao neiskusan momak kojem u snalaženju u politici pomaže tajnica Clarissa Sanders (J. Arthur), Smith će smjesta privući pozornost medija i javnosti, ali i početi otkrivati korupciju i licemjerje senatora Painea i drugih političara.

Fotografije

Gospodin Smith ide u WashingtonGospodin Smith ide u WashingtonGospodin Smith ide u WashingtonGospodin Smith ide u WashingtonGospodin Smith ide u Washington

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.